Start

Training

Personal training en sporten bij Marco

Hoe fit ben jij?

Ben je op zoek naar een gezond en fit leven? Het creëren van een gezonde levensstijl vergt tijd en kan alleen succesvol zijn als je het gemakkelijk vol kunt houden. Dit kan alleen als je er plezier in hebt en je je er goed bij voelt! Personal training is dé manier om met training en coaching het doel te behalen dat je voor ogen hebt.

Marco kan je helpen met advies en gedegen training om je conditie te verbeteren, waardoor je je fitter voelt en gezonder in het leven staat. 

Je kunt een training boeken in Haarlem, Bloemendaal, Overveen of Aerdenhout.

Maak een afspraak met Marco om te bespreken wat het beste bij jou past.

 

Dema Sport & Health_Marco Stijnman_hardlopen en trainen_01

Informatie over fitness & trainingen

Hoe gaan wij samen trainen?

Als je je conditie wilt verbeteren, kun je natuurlijk gaan trainen bij een sportschool. Een nadeel kan zijn dat een sportschool de eerste keer overweldigend kan zijn. Je komt binnen, krijgt een rondleiding van een medewerker en mag vervolgens zelf aan de slag. Bij betere sportscholen gebeurt dit echter onder begeleiding en focus je eerst op techniek en oefeningen.

 

Dema Sport & Health_Fitness training

Maar bij steeds meer sportscholen kun je laagdrempelig trainen voor een laag bedrag per maand. Het nadeel hiervan is dat er weinig tot geen begeleiding beschikbaar is en veel mensen maar wat gaan doen. Starten met fitness zonder ervaring en begeleiding is vragen om problemen.

Marco biedt groepstrainingen aan van 1 tot 3 personen, waarbij een ontspannen sfeer heerst en er voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier werk je samen op een verantwoorde wijze aan het verbeteren van je conditie.

Personal training

Coördinatie oefeningen en conditieopbouw

Een personal training is als volgt opgebouwd:

✓ Warming-up: Hierbij verhoog je gedurende 10 tot 20 minuten de hartslag, activeer je de longen en belast je de spieren en pezen lichtjes.

✓ Dynamische oefeningen: Deze oefeningen zijn bedoeld om een grotere bewegingsuitslag te maken en het hele lichaam optimaal te stimuleren.

✓ Krachttraining: Hierbij bouw je kracht op door middel van circuittrainingsoefeningen.

✓ Loopopdrachten: Dit kan bestaan uit verschillende opdrachten, zoals intervaltraining, extensieve duurlopen, minutenloop, blokkentraining of andere vormen waarbij het hardlopen centraal staat.

✓ Cooling-down: Na de intensieve training is het belangrijk om geleidelijk aan de intensiteit te verminderen en rek- en strekoefeningen te doen voor de belaste spiergroepen.

Dema Sport & Health_Fitness training

Trainingslocaties

Waar gaan wij trainen?

Dema Sport & Health_hardlooptraining Middenduin_01

Middenduin

Dema Sport & Health_hardlooptraining het Wed Overveen

Kennemer Duinen

Dema Sport & Health_hardlooptraining Duinlust Overveen

Duinlust

Tarieven en tijden

Kom je trainen?

Kom en trek je sportkleding aan om individueel of in kleine groepen te trainen bij Marco. Het niveau is beginnend en voor iedereen toegankelijk vanaf 40 jaar en ouder.

Tarieven:

  • 1 persoon: € 55,00 per uur
  • 2 personen: € 30,00 per uur per persoon
  • 3 personen: € 20,00 per uur per persoon

 

Tijden: 
Marco maakt altijd een persoonlijke afspraak met je om te gaan trainen. Hierbij houdt hij rekening met je werk, privéleven en sportambities om te bepalen wat het beste bij je past. Dit kan één keer per week zijn of meerdere keren per week.

Maak een afspraak met Marco om te bespreken wat het beste bij jou past.

Dema Sport & Health_Fitness training